NYHETER

Hej alla sandkorn!
Nu är vi i studion och det känns riktigt bra. Vi kommer snart ut med en liten EP med två låtar, som vi har framfört live tidigare så de kommer ni nog känna igen! Den är inte klar än på ett tag men håll ut kära vänner!
Ha det bra!
-Öken 5/5 -14

Hallå där!
Vi kommer ut till alla fans med ett meddelande just för er. Vi kommer inom en snar framtid att spela en in första EP. När vet vi inte men det kommer.
Stay Cool!
-Öken 5/11 -13

Öken här! Efter spelningen igår så var det dags för ännu en spelning idag! På en broders privata halloweenfest i en egen lokal i Skövde. Det var en riktigt bra spelning med bra drag i publiken,(Alkohol kan ha varit en bidragande faktor). Utöver våra enga låtar så körde vi först en egen jam och sedan en egen tolkning av "The Siren" med Graveyard.
Good Times!

-Öken 2/11 -13

Hej! Tillbaka efter en grym spelning i Tibro! Det var halloweentema på biosalongen i Tibro med band därtill, inklusive oss. Det var förrutom oss i Öken tre andra band. Min Mammas Klimax som vi är vänner med sedan innan, ett punkband från Skövde. ACDD, också ett punkband ifrån Skövdetrakten. Sist spelade Never Trust A pumpkin, även det ett lokalband.

-Öken 1/11 -13